Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake  15% sleva na vybrané značky (slevový kód: duben15)

Nejbaby s.r.o. Menu

Den dětí v Nejbaby.cz

31. 5. 2017

Oslavte s námi DEN DĚTÍ.

Pro všechny naše malé zákazníčky, kteří nás v tento den přijdou do naší prodejny v Brně navštívit, máme připravený malý dárek.
Zároveň bude celý den probíhat soutěž o zajímavé ceny

 

 

SOUTĚŽTE S Nejbaby.cz a možná vyhrajete právě Vy

Pravidla soutěže

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo si 1. 6. 2017 zakoupí jakékoliv zboží na naší prodejně v Brně. Soutěžíme o 10 zajímavých cen (1. a 2. cena nosítko Manduca, dalších 8 cen jsou hračky, hry a puzzle pro malé a větší děti)

  1. Na zadní část účtenky uveďte Vaše jméno, příjmení, tel. číslo a e-mail
  2. Vhoďte podepsanou účtenku do boxu
  3. Slosování proběhne 2. 6. 2017
  4. Vítězové budou po slosování 2. 6. 2017 uvedeni na našich stránkách www.nejbaby.cz, na facebooku Nejbaby.cz a budou kontaktováni e-mailem či telefonicky.
  5. Pro výhru je nutné se dostavit osobně na naši prodejnu nejpozději do 14 dní.
  6. Každý účastník soutěže může vyhrát pouze 1 cenu.
  7. Účastí v soutěži a uvedením svých údajů, , telefonu a emailu, vyjadřuje účastník souhlas se zařazením do soutěže, s jejími pravidly a s tím, že jím výše uvedeným způsobem poskytnuté osobní údaje mohou být zpracovány pro marketingové účely až do odvolání v rámci obchodní činnosti organizátora soutěže Udělení souhlasu je dobrovolné a podléhá ochraně dle zákona 101/2000Sb. h.