Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

15% sleva na výrobky Avent MoMi 25% sleva na NUK 20% sleva na kosmetiku Weleda Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake

Nejbaby s.r.o. Menu

Nová kolekce školní batohů MIDI HERLITZ

16. 6. 2015

Zařadili jsme do nabídky novou kolekci školních batohů a školních setů Midi německého výrobce Herlitz.

Školní batohy Midi patří díky ergonomickému, prodyšnému polstrování zad, nastavitelným ramenním popruhům a malé váze pod 1.000g k aktovkám maximálně vhodným pro dětská záda.

 

Reflexní materiál 3M™ Scotchlite™ nabízí za šera optimální viditelnost v silničním provozu, impregnace a stabilní dno spolehlivě chrání školní potřeby při dešti.

  • Batohy Midi jsou voděodolné: Impregnované povrchové materiály a stabilní dno spolehlivě chrání školní potřeby před vlhkostí.
  • Jednoduchá obsluha uzávěru aktovky: Aktovka Midi má klik uzávěr, který může dítě lehce ovládat.
  • Použité materiály jsou zdravotně nezávadné: Materiály používané při zpracování všech aktovek herlitz odpovídají požadavkům nejvyšší kvality. Každá jednotlivá aktovka je podrobována  různým zátěžovým testům podle německé normy DIN 58124 určené pro školní aktovky a garantuje nepřítomnost azobarviv, kadmia, PCP, změkčovadel a alergii způsobujících barviv. 
  • Batohy Midi jsou taktéž vhodné pro hubené a drobné děti: Tvar herlitz midi je úzký a obzvláště se proto hodí pro děti s úzkými rameny. herlitz midi patří díky ergonomickému, prodyšnému polstrování zad, nastavitelným ramenním popruhům a malé váze pod 1.000g k aktovkám maximálně vhodným pro dětská záda.

 

Školní batoh – set Fantazie

Školní batoh – set Delfín

Školní batoh – set Miss Pretty
 

Školní batoh – set Baletka

Školní batoh–set Červený panter
 

Školní batoh – set Formule

Školní batoh – set Truck

Školní batoh – set Noční jízda