Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake  15% sleva na vybrané značky (slevový kód: duben15)

Nejbaby s.r.o. Menu

Nové designy Zdravých láhví

22. 3. 2017

Nové motivy Zdravých láhví naskladněny

 

ZDRAVÁ LAHEV je unikátní nápojová lahev pro každodenní použití pro každého. Je vhodná pro všechny typy nápojů, díky speciálnímu materiálu lahev nepojímá pachy a netvoří se v ní plísně.

ZDRAVÁ LAHEVje vyrobena z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařské a farmaceutické účely, neobsahuje ftaláty, změkčovadla ani Bisfenol A. Tento materiál se využívá např. při nitrotělných aplikacích u pacientů, na jednotkách intenzivní péče a všude tam, kde jsou kladeny nejvyšší nároky na bezpečnost a ochranu lidského zdraví.

Rodinný dobrodružný animovaný český film o radostech a strastech zlodějů ponožek Lichožroutů a jejich soužití s námi lidmi. Lichožrouti jsou zaručeně hitem předvánočního i vánočního období. Nabízíme ZDRAVOU LAHEV Lichožrouti o velikost 0,7l ve 3 variantách.
Film byl natočen podle stejnojmenného knižního bestselleru. Scénář Pavel Šrut a Galina Miklínová, producent Total HelpArt T.H.A. – Ondřej Trojan. V kinech od 20. října 2016.

Motivy ZDRAVÁ LAHEV UAX vznikly ve spolupráci s firmou UAX působící na českém trhu již 25 let. Autorem veselých a pohodových motivů s výrazným rukopisem je výtvarník Radek Leskovjan, majitel firmy UAX. Lahve jsou vyrobeny ve svítivých fluo barvách ve velikostech 0,7l a 1l.