Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake  15% sleva na vybrané značky (slevový kód: duben15)

Nejbaby s.r.o. Menu

Vlhčené dětské bio ubrousky Jackson reece opět naskladněny

20. 7. 2018

Je nám potěšením oznámit, že jsme opět naskladnili velmi oblíbené a žádané dětské bio ubrousky Jackson reece

Pro ty, kteří je ještě neznají přinášíme pár informací. Jackson reece je čistě přírodní dětská kosmetika z Velké Británie bez bez alkoholu, parabenů, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) a SLES (Sodium Laureth Sulfate), ftalátů, benzoátů, mýdla a parfému.

 

Dětské vlhčené ubrousky neparfémované (bio) Jackson reece

Dětské vlhčené ubrousky jackson reece, které jsou bez alkoholu, parabenů, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) a SLES (Sodium Laureth Sulfate), ftalátů, benzoátů a mýdla. Neobsahují parfém. Jsou napuštěny unikátním přírodním balzámem - vyváženou směsí tea tree oleje a aloe vera v bio kvalitě.

Jsou přírodní (99,9% ingrediencí pochází z rostlinné produkce - včetně obalového materiálu), jemné a vysoce účinné pro citlivou pokožku Vašeho dítěte, mají vyvážené PH (dermatologicky testováno, hypoalergenní). Vhodné pro ruce, tvář i tělo.

Nejsou testovány na zvířatech a jsou baleny v biodegradabilním obalu.

Složení: aqua, aloe barbadensis leaf juice*, betaine, caprylyl/capryl glucoside, levulinic acid, sodium levulinate, glycerin, potassium sorbate, sodium citrate

* z kontrolované ekologické produkce

Balení obsahuje 56 kusů ubrousků.

 

Bylinné vlhčené ubrousky Bio 64 ks Jackson reece

Tyto ubrousky jsou svým složením téměř totožné jako ubrousky neparfémované. Pouze jsou navíc obohaceny esenciálním olejem z tropického stromu Kananga vonná, takže příjemně voní.

 

Bio antibakteriální sprej Mucky Mitts Jackson reece

Novinkou se úžasný pomocník v boji proti bakteriím a špíně v podobě pera.

Jedná se o 100% přirozenou dezinfekční vodu na ruce, pokožku, ústa. Bez alkoholu, nepříjemných chemických látek nebo parabenů, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) a SLES (Sodium Laureth Sulfate), ftalátů, benzoátů a mýdla. Neobsahuje parfém. Sprej je obohacen o vyváženou směs tea tree oleje, aloe vera a výtažku z tropického stromu Kanaga vonná v bio kvalitě.

Netestováno na zvířatech.
Je vhodný pro citlivou pokožku, není třeba oplachovat.

Díky originálnímu designu v podobě pera je ideální na cesty, do kabelky, tašky apod.
Jedno šplíchnutí stačí na umytí malých dětských ručiček.

Sprej má praktický šroubovací uzávěr, takže po vyčerpání dezinfekce můžete pouzdro použít na cokoliv jiného.

Je přírodní (99% ingrediencí pochází z rostlinné produkce), jemné a vysoce účinné pro citlivou pokožku Vašeho dítěte, mají vyvážené PH (dermatologicky testováno, hypoalergenní). Vhodné pro ruce, tvář i tělo.

Složení: aqua, aloe barbadensis leaf juice, betaine, caprylyl/capryl glucoside, glycerin, potassium sorbate, sodium citrate, Canaga Odoratta FLower Oil , sorbitol, melaleuca alternifolia leaf oil , z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Objem: 10 ml

 

Vlhčené kapesníčky na rýmu Nose Nuzzles (bio)

Vlhčené kapesníčky Nose Nuzzles byly vyvinuty speciálně pro citlivé dětské nosíky při léčbě rýmy. Zvlhčují pokožku a sliznici nosu a urychlují tak léčbu rýmy.
Obsahují přírodní solný roztok, ale zato žádný alkohol, parabeny, lanolin, SLS, SLES, petrochemické přísady a parfém. Jsou biodegradabnilní a kompostovatelné. Nebělené chlórem.

Složení: aqua, aloe barbadensis leaf juice, betaine, caprylyl/capryl glucoside, sodium chloride, glycerin, chamomilla recutita flower extract, sodium levulinate, levulinic acid, potassium sorbate, sodium citrate
99% složek je přírodní původu!

 

Produkty značky Jackson reece získali řadu ocenění v celém světě.