Kapsička Salvest Muuti BIO Jablko, mango a černý rybíz s červenou řepou (110g) 8m+
Baleno v praktickém 110gramovém balení s praktickým uzávěrem.
Informace o produktu
- Výrobce: Salvest
- kód: SA73698
- EAN: 4740073073698
Baleno v praktickém 110gramovém balení s praktickým uzávěrem.
Složení:
Bio jablečné pyré (38 %), bio mangové pyré (35 %), bio pyré z červené řepy (15 %), bio pyré z černého rybízu (12 %). Bez lepku.
Výživová hodnota na 100 g: Energie 271 kJ / 64 kcal; tuk 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; sacharidy 14 g; z toho cukry 12 g; bílkoviny 0,8 g; sůl 0 g.
Návod k použití:
Připraveno k použití, není třeba ohřívat. Není určeno k ohřívání v mikrovlnné troubě. Balení není určeno ke hraní. Dodržujte návod na přípravu a pro skladování.
Skladování:
Neotevřené balení uchovávejte při pokojové teplotě. Otevřené balení uzavřete a skladujte v chladničce po dobu max. 24 hodin.
Parametry
Druh příkrmu | Ovocné / Kapsička |
---|---|
Doporučený věk | Od 8 měsíců |
Podobné zboží Porovnat alternativní produkty
Ella's Kitchen BIO Snídaně banán a jogurt (100 g)
%Výprodej
53 Kč
(28 %)
38 Kč
Kdy zboží dostanete?
-
Skladem 5 a více ks
:
Odběr v naší prodejně nebo expresní doručení Woltem po Brně 2. 4.
U Vás doma nebo ve výdejně 3. 4.
Salvest Ponn BIO Broskev s kiwi (110 g)
%Výprodej
52 Kč
(27 %)
38 Kč
Kdy zboží dostanete?
-
Skladem 3 ks
:
Odběr v naší prodejně nebo expresní doručení Woltem po Brně 2. 4.
U Vás doma nebo ve výdejně 3. 4. -
4 a více ks
:
Odběr v naší prodejně nebo expresní doručení Woltem po Brně 9. 4.
U Vás doma nebo ve výdejně 10. 4.
Ella's Kitchen BIO Snídaně mango a jogurt (100 g)
%Výprodej
53 Kč
(28 %)
38 Kč
Kdy zboží dostanete?
-
Skladem 5 a více ks
:
Odběr v naší prodejně nebo expresní doručení Woltem po Brně 2. 4.
U Vás doma nebo ve výdejně 3. 4.
Salvest Ponn BIO Ovesná kaše se švestkou, černým rybízem a kokosem (110 g)
Doporučujeme! %Výprodej
52 Kč
(27 %)
38 Kč
Kdy zboží dostanete?
-
Skladem 5 a více ks
:
Odběr v naší prodejně nebo expresní doručení Woltem po Brně 2. 4.
U Vás doma nebo ve výdejně 3. 4.