Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake  15% sleva na vybrané značky (slevový kód: duben15)

Nejbaby s.r.o. Menu

Mezinárodní den manželství

12. 1. 2018

Na dnešní den připadá Mezinárodní den manželství a my Vám přinášíme tip na veselou hru Člověče, ožeň se !

Člověče, ožeň se!

Člověče, ožeň se! je další variantou oblíbených párty her. Po bestsellerech jakými jsou Člověče, napij seHarašeníčku se hrá zabývá klasickými situacemi v manželství. Zábava je tedy zaručena!

Společenská hra pro dospělé. Určena pro dvojici ať už v manželském svazku, či pro ty, co do něj právě vstupují, případně pak pro ty váhající. Ve hře se setkáte s celým spektrem známých životních situací, problémů a krizí, které mohou i v tom vašem vztahu někdy nastat. Zábavnou formou se tak můžete poučit a náležitě připravit. Prohřešky proti pravidlům soužití hodnotí a „oceňuje" poprvé v historii MANŽELSKÝ BODOVÝ SYSTÉM.

Ideální jako originální, netradiční svatební dar!

Hra je pro dva hráče - muže a ženu. Postupuje se herním plánem směrem start-cíl. Hráči cestou plní zajímavé úkoly, berou karty bodového systému. Pokud hráč překročí hranici 12 bodů, přichází sankce! Kdo první bez úhony dorazí do cíle, pochopitelně vyhrává. Pro větší motivaci je zavedena speciální cena pro vítěze.

Komplet v krabici obsahuje:
- rozkládací hrací desku
- 40 úkolových karet (dva archy A4)
- v sáčku 2 hrací figurky - červenou a modrou
- 1 kostku
- český a slovenský návod ke hře