Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake  15% sleva na vybrané značky (slevový kód: duben15)

Nejbaby s.r.o. Menu

Nová kolekce školních aktovek a batohů Flexi HERLITZ

17. 6. 2015

Nová kolekce školních aktovek a batohů Flexi HERLITZ

Inovovaný zádový systém Ergo System ES2®  dovoluje herlitz flexi indivuduálně upravit podle výšky vašeho dítěte.

  • Školní taška flexi Herlitz je vhodná jak pro menší tak pro větší děti: Vzhledem k inovovanému systému zad Ergo System ES²® je možno herlitz flexi nastavit podle individální výšky dítěte.
  • Školní aktovka flexi Herlitz je šetrná k dětským zádům: Vzhledem k Ergo ES Systému je možné batoh optimálně přizpůsobit zádům dítěte. Prodyšné polstrování zad má podpůrnou a ulehčující funkci, integrovaný hrudní pás podporuje optimální rozdělení zatížení.
  • Maximální bezpečnost dítěte: Reflexní materiály 3M™ Scotchlite™ , kterými je Flexi vybaven, zajišťují optimální viditelnost vašeho dítěte v silničním provozu.Reflexní materiály reagují na světla auta tak, že řidič vidí dítě mnohem dřív. Reflexní materiály jsou umístěny jak na čelní straně batohu, tak také na stranách a ramenních popruzích.  Bezpečnost podporuje také reflektor umístěný na magnetickém zámku
  • Použité materiály jsou nezávadné: Materiály používané při zpracování všech aktovek  Herlitz odpovídají požadavkům nejvyšší kvality. Každá jednotlivá aktovka je podrobována  různým zátěžovým testům podle německé normy DIN 58124 určené pro školní aktovky a garantuje nepřítomnost azobarviv, kadmia, PCP, změkčovadel a alergii způsobujících barviv.  
  • Školní batoh flexi je voděodolný: Impregnované povrchové materiály a stabilní dno  spolehlivě chrání školní potřeby před  vlhkostí.
  • Kvalitní samozavírací magnetický uzávěr „Smart Lock“ umožní vašemu dítěti jednoduché otevírání a zavírání školní aktovky Flexi … A takto magnetický uzávěr funguje 1. Při otevírání otočit uzávěr o 120° doleva. 2. Při zavírání nechat jednoduše víko aktovky do uzávěru zaklapnout.

 

 

Školní taška set Herlitz Flexi Auto modrý
 

Školní taška set Herlitz Flexi Auto červený
 

Školní taška set Herlitz Flexi Delfín

 

Školní taška set Herlitz Flexi Koně
 

Školní taška set Herlitz Flexi Fotbal
 

Školní taška set Herlitz Flexi Motorka

Školní taška set Herlitz Flexi Melody
 

Školní taška set Herlitz Flexi Motýl