Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake

Nejbaby s.r.o. Menu

Nově v nabídce šidítka Suavinex

31. 8. 2018

Nově jsme do nabídky zařadili šidítka Suavinex. A tím zdaleka nekončíme, ale naopak začínáme :-) Brzy u nás naleznete celou nabídku kojeneckých potřeb Suavinex.

Suavinex je španělská firma, která vznikla již v roce 1983. Za tu řadu let co působí na trhu získala velké zkušenosti a své výrobky neustále inovuje. Fisma Suavinex spolupracuje se španělským sdružením dětského zubařství, které stojí za výzkumem dudlíků a lahviček. Hlavní důraz kladou na bezpečnost. Každou chvíli mají nové kolekce, které jsou velmi krásné a oblíbené nejen maminek.

Nechte se unášet luxusem Haute Couture dudlíky nesou prvky kombinací s nadčasovými materiály a detaily inspirovanými posledními trendy ve šperkařství.

Šidítka řady Den&Noc budou Vašimi společníky 24 hodin denně.

Nové překrásné průzračné a nadčasové materiály Haute Couture – „Life is golden“ láhve, dudlíky a klipy na dudlíky nesou prvky kombinací s nadčasovými materiály a detaily inspirovanými posledními trendy ve šperkařství. Průsvitnost, pozlacený povrch a nádherné zlaté aplikace řady Premium Vás uchvátí!
Zlaté odstíny vytvářející originální osobité vzory kombinovatelné spolu s klipy a dudlíky řady Haute Couture.
Můžete vybírat z několika dekorů ladících vzájemně v řadách.