Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake  15% sleva na vybrané značky (slevový kód: duben15)

Nejbaby s.r.o. Menu

Novinka bezlepkové ovocné kapsičky Plasmon nyní v akci 2 + 1 ZDARMA

21. 3. 2022

Nově v nabídce výrobce Plasmon = ovocné bezlepkové kapsičky pro děti. Nyní v AKCI 2+ 1 ZDARMA

Ovocné kapsičky Plasmon jsou díky praktickému obalu, vynikající ovocné chuti a hlavně 100% přírodnímu složení ideální svačinkou doma i na cestách.

V těchto produktech naleznete vždy jen ty nejlepší ingredience s dohledatelným původem a velmi přísmou a pečlivou kontrolou kvality, a proto i kapsička Plasmon obsahuje pouze pečlivě vybrané, ručně sbírané a ideálně zralé italské ovoce, které je pěstováno a sklízeno podle přísných a pečlivě kontrolovaných standardů k zaručení té nejvyšší kvality. Vybíráme navíc jen ty odrůdy, které jsou nejvhodnější pro nutriční potřeby vašeho miminka. Příprava probíhá dle 100% přírodního receptu, proto v našich kapsičkách nenajdete žádné konzervanty ani barviva. Obsahují pouze přírodní ovocné cukry a jsou zdrojem vitaminu C. Kapsičky Plasmon jsou dostupné v mnoha variantách, a proto jsou pro vaše miminko ideálním společníkem při objevování nových ovocných chutí.

Vhodné od ukončeného 6. měsíce věku, pokud pediatr nedoporučí jinak.

- 100% přírodní složení bez přidaného cukru - obsahuje pouze přírodní ovocné cukry
- bez přidaných barviv a konzervantů
- pouze italské ovoce
- vyrobeno v Itálii
- zdroj vitaminu C
- obal je vyroben výhradně z polypropylenu, který je plně recyklovatelný.
- jedná se o inovaci, která je výsledkem italského výzkumu.