Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake  15% sleva na vybrané značky (slevový kód: duben15)

Nejbaby s.r.o. Menu

Tip na nápaditý a zároveň levný dárek třeba k narozeninám

23. 5. 2017

Přáníčko PlayFoam® je úžasnou perličkou ke každému dárku nebo když chcete udělat radost vašemu oblíbenci. Je originálním přáníčkem a tvořivým dárkem 2v1!
Popřejte, poděkujte nebo povzbuďte - díky výstižným textům se z přání stává i drobný dárek pro radost.
Přáníčko můžete také poslat poštou. Jednoduše použijete běžnou obálku, nalepíte známku a přáníčko může zamířit k oslavenci.
Vhodné od 3 let. Rozměry balení: 15 x 10 cm
Tvoje poděkování bude ještě lepší díky tomuto – mačky, tlačky překvapení, které se ukrývá uvnitř.
- Podporuje fantazii při hraní
- Tajné nelepivé složení
- Nikdy nevysychá
- Podporuje rozvoj smyslů a hmatu

PlayFoam® - je nepořádná modelína, která dělá radost dětem a ubírá starosti s úklidem maminkám.
Jenom s originální modelínou PLAYFAOM® máte jistotu, že vyrobíte úžasné výtvory, a že se po chvilce hraní nerozpadne a nebude lepit na ruce.

Naber plnou hrst lehoučké, netoxické, snadno tvarovatelné a opakovaně použitelné modelíny PlayFoam a užívej si tu pravou tvořivou zábavu, znova a znova! Modelínu PlayFoam můžete používat ihned po vyjmutí z obalu. Není třeba jí speciálně připravovat.
Mačkej, ohýbej, tvaruj, zkrátka modeluj veselé postavičky od smějících se Mikulášů, strašlivých nestvůr, rozverných zvířátek až po třpytivé sněhuláky či rostliny a stromky.

Výtvory z PlayFoam nikdy nevyschnou, neztvrdnou a nepřilepí se k podložce – takže úklid je pak hračkou. Barvy jdou od sebe opět oddělit, můžete je používat znova a nemusíte je stále dokupovat.

Navíc pěnová modelína nešpiní, nemastí, neulpívá na koberci ani na látkách, což ocení především maminky. Vyrobena je z netoxického a nealergického materiálu ve formě měkkých pěnových minikuliček, se kterými si malé ručičky i větší ruce lehce poradí! Modelína PlayFoam je vhodná a bezpečná pro děti od tří let.