Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

25% sleva na výrobky NUK 20% sleva na Minikoioi Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake

Nejbaby s.r.o. Menu

Canpol babies

Firma Canpol babies je polská firma, která vyrábí produkty pro miminka jako jsou kojenecké láhve, dudlíky, hrníčky pro děti, dětské nádobí, potřeby pro maminky, hračky pro miminka, chrastítka, hračky na kočárek, teploměry, odsávačky mléka, sterilizátory, tašky pro maminky,bezpečnostní pojistky na nábytek, hřebínky, kartáčky a spousta dalšího. Je lídrem v této oblasti v celém Polsku a nabízí produkty v dalších 50 zemích. Patří mezi kvalitní výrobce a jsou na trhu již více než 30 let. Roky zkušeností maminek, které pracují ve společnosti, i maminek, s nimiž vede firma otevřený dialog, dělá s firmy Canpol babies kvalitní a oblíbenou značku za přijatelné peníze. Nabízí bezpečné produkty, které jsou vždy atestované a nezávadné. Canpol babies se od ostatních značek odlišuje tím, že má vlastní výrobu. V roce 2013 otevřeli další továrnu o rozloze téměř 10 000 m2, což z nich dělá jednoho z největších a nejpokročilejších výrobců doplňků pro miminka v Evropě.

Výjimečnost nabídky spočívá také v tom, že je založena na vlastní tvorbě. Canpol babies má tým grafických designérů a vytváří jedinečné kolekce produktů a designů. Výrobky se vyznačují tím, že jsou bezpečné a barevné, což přináší dětem radost a pomáhá jim to při správném vývoji. Neustále pracují na zdokonalování produktů, zavádějí novinky a vytváří jedinečné kolekce vzorů a tvarů. 

Firma taktéž získala řadu ocenění od prestižních institucí, byznys měsíčníků i nejčtenějších časopisů pro rodiče.

Nalezené produkty: 414

Produkty